Projecten

12 / 20 projecten weergegeven

RunR bestaat uit een drukmeetzooltje in een hardloopschoen, dat feedback en advies geeft via een armband en een applicatie.

Lees meer

SmartGoals zijn intelligente pylonen die dienen als hulmiddel voor trainers/coaches bij trainingen

Lees meer

Het Cablean Sportveld is een roterend sportveld dat 24/7 meerwaarde creëert door het combineren van één of meerdere sportondergronden en duurzame applicaties.

Lees meer

Tijdens de Design Marathon Eindhoven worden studenten uitgedaagd om harlopen revolutionair te verbeteren. Het winnende concept wordt daadwerkelijk uitgevoerd en getest tijdens de Marathon Eindhoven 2018!

Lees meer

Via dit Europese project wordt het gedachtengoed van werken in fieldlabs voor sportinnovatie vanuit Nederland verspreid over Europa.

Lees meer

De fitLlight Trainer is een innovatief, draadloos trainingssyteem dat helpt en ondersteunt bij het behalen van doelen en ervoor zorgt dat er meer plezier in het trainen wordt ervaren. Dankzij nauwkeurige feedback over prestaties wordt de gebruiker aangemoedigd nog meer uit zichzelf te halen.

Lees meer

OptiTrainer Running richt zich op het ontwikkelen van een pacing systeem voor op een 400 meter baan. Het systeem heeft toepassingen voor (top-) atleten, fietsers, skaters etc. Ook is het bedoeld om spelenderwijs kennis te maken met hardlopen.

Lees meer

Hockey is complexe en moeilijke sport qua techniek om aan te leren. Zeker voor jonge kinderen. Daarom heeft Sportivation in samenwerking met onder andere Marc Lammers een hockeystickconcept ontwikkeld: de Fantastick.

Lees meer

Een nieuw ontwikkeld actief spel dat een combinatie is tussen frisbee en Lacrosse.

Lees meer