Projecten

10 / 20 projecten weergegeven

SmartGoals zijn intelligente pylonen die dienen als hulmiddel voor trainers/coaches bij trainingen

Lees meer

Hardlopen de meest laagdrempelige en toegankelijke sport. In het project Running High Tech krijgen hardlopers door middel van een mobiele applicatie gepersonaliseerde en betekenisvolle informatie en adviezen over eigen prestaties.

Lees meer

Het Cablean Sportveld is een roterend sportveld dat 24/7 meerwaarde creëert door het combineren van één of meerdere sportondergronden en duurzame applicaties.

Lees meer

Tijdens de Design Marathon Eindhoven worden studenten uitgedaagd om harlopen revolutionair te verbeteren. Het winnende concept wordt daadwerkelijk uitgevoerd en getest tijdens de Marathon Eindhoven 2018!

Lees meer

Via dit Europese project wordt het gedachtengoed van werken in fieldlabs voor sportinnovatie vanuit Nederland verspreid over Europa.

Lees meer

De fitLlight Trainer is een innovatief, draadloos trainingssyteem dat helpt en ondersteunt bij het behalen van doelen en ervoor zorgt dat er meer plezier in het trainen wordt ervaren. Dankzij nauwkeurige feedback over prestaties wordt de gebruiker aangemoedigd nog meer uit zichzelf te halen.

Lees meer

Hockey is complexe en moeilijke sport qua techniek om aan te leren. Zeker voor jonge kinderen. Daarom heeft Sportivation in samenwerking met onder andere Marc Lammers een hockeystickconcept ontwikkeld: de Fantastick.

Lees meer

Nieuwe urban- en jongerensporten zijn vaak niet geschikt voor een klassieke sportorganisatievorm. Vanuit deze sporten is er dan ook een vraag naar een nieuwe vorm van organisatie die voor een belangrijk deel digitaal zou moeten zijn.

Lees meer

Een fietsproduct dat door het gebruik van een specifieke aandrijving meer effectief en frequenter wordt gebruikt dan eerder ontwikkelde producten.

Lees meer