Projecten

20 / 20 projecten weergegeven

RunR bestaat uit een drukmeetzooltje in een hardloopschoen, dat feedback en advies geeft via een armband en een applicatie.

Lees meer

SmartGoals zijn intelligente pylonen die dienen als hulmiddel voor trainers/coaches bij trainingen

Lees meer

Hightech prestatiemonitoringssystemen beschikbaar maken voor de individuele recreatieve sporter.

Lees meer

Hardlopen de meest laagdrempelige en toegankelijke sport. In het project Running High Tech krijgen hardlopers door middel van een mobiele applicatie gepersonaliseerde en betekenisvolle informatie en adviezen over eigen prestaties.

Lees meer

Het ‘Intelligent Play Enivronments’-project gaat over de ontwikkeling van een testomgeving om fundamentele kennis, inzichten en richtlijnen te ontwikkelen voor het ontwerpen van intelligente speelomgevingen.

Lees meer

Binnen dit project wordt een haalbaarheidsstudie gedaan op de Interactieve Pingelplaat aan de hand van een ontwikkeld demo-model.

Lees meer

In dit project wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een definitief prototype dat robuust en duurzaam genoeg is om de markt op te kunnen.

Lees meer

RFeree is een digitaal scoresysteem voor tennis, bestaande uit een chip op de rackets en readers in het veld waarmee tennissers de stand in een wedstrijd bijhouden.

Lees meer

Het Cablean Sportveld is een roterend sportveld dat 24/7 meerwaarde creëert door het combineren van één of meerdere sportondergronden en duurzame applicaties.

Lees meer