Afscheid Tim Konings

Afscheid Tim Konings

Tim afscheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met pijn in het hart …

 

... hebben wij afgelopen week onze collega Tim Konings uitgezwaaid. Na ruim 4 jaar actief voor het InnoSportLab Sport & Beweeg!, begint hij nu aan de volgende stap in zijn carrière. Een stap die wij hem enorm gunnen en waarbij wij hem alle succes en plezier wensen. Maar we zullen hem missen!

 

Beste Tim, bedankt voor al die jaren tomeloze inzet, voor je oneindig enthousiasme en passie voor dit vak. Voor de vriendschap die wij de afgelopen anderhalf jaar in sneltreintempo hebben opgebouwd. En voor al die stagiaires die jij de afgelopen jaren hebt begeleid en geïnspireerd. We zullen je missen, ik zal je missen!

 

Houdoe & het ga je goed!

 

Harmen Bijsterbosch

(labmanager)

 

ps Omdat hij het zelf zo mooi verwoordt heeft, hieronder nog eens de mail die Tim recent zond aan zijn relaties. Inclusief de benodigde praktische details

------------------------------------------------------------------------------------------------

Geachte relatie bedankt!

 

Wat een geweldige manier om aan mijn carrière te beginnen. Wie wil dat nou niet, een nieuwe sport ontwikkelen en een bijdrage leveren aan de sport beleving en vitaliteit van mensen? Alles in een omgeving waar innovatie, technologie en sport hand in hand gaan! 

 

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik de afgelopen jaren werkzaam was voor Innosportlab Sport & Beweeg. Daardoor kreeg ik de kans veel ervaring op te doen in sport en innovatieland. Ook kreeg ik de ruimte om mezelf breed te ontwikkelen en te ontdekken wat ik echt leuk vind. Voor dit alles ben ik de collega's bij het lab en alle mensen met wie ik heb mogen samenwerken erg dankbaar. 

 

Voor mij is het tijd voor een volgende stap en om nieuwe kansen te benutten. Dit betekent dat per 15 september mijn werkzaamheden voor Innosportlab Sport & Beweeg eindigen. Ik zet mijn avontuur voort bij Acknowledge Health Innovation waar ik ook betrokken zal zijn bij innovatie projecten gericht op sport en vitaliteit.

 

Lopende zaken en contacten draag ik over aan mijn collega's. Mocht u contact zoeken met het lab dan kunt dat het beste doen via ... of 040-2025697. 

 

Nogmaals enorm bedankt voor de samenwerking en hopelijk tot ziens.

 

Vriendelijke groeten,

 

Tim Konings

Naar overzicht